Verónica

Ik ben Verónica Rivera Santander. Ik ben in Lima, Peru geboren. Mijn missie in dit leven is om een geweldige wereld te creeren die vol liefde, verbinding, gezondheid, overvloed en vreugde is. Die wereld ervaar ik steeds meer en wil het daarom met iedereen delen waarmee ik in contact kom. Ik ben gezegend met kennis van vele culturen en landen en heb allerlei soort werk verricht. Dit heeft mij tot een echte wereldburger gemaakt.

Mijn grootste passies zijn de mens en de wetenschap. Beiden komen samen met Ayurveda en Yoga in mijn praktijk. In mijn zoektocht na herstel van een ernstige vorm van bekkeninstabiliteit, die volgens specialisten niet te herstellen was, na de bevalling van mijn zoon en een daarmee samenhangende postnatale depressie, kreeg ik het geluk om Ayurveda tegen te komen. Door de enorme praktische kennis van Ayurveda begon ik een grote genezingsreis. Een reis die mijn leven compleet veranderde. Ik kon niet geloven dat ik op een volledige natuurlijke manier mijn rolstoel niet meer nodig had en van mijn depressie af was. Ik begon zelfs geluk te voelen! Ayurveda werkt! 

Vol enthousiasme besloot ik de opleiding Ayurvedsich Massage Therapeut te volgen aan het Ganesha Centrum voor Yoga en Ayurveda te Alkmaar. Mijn specialisatie daarbij was de zorg na de bevalling. Hongerig naar meer kennis ging ik verder Ayurveda en Yoga leren bij the European Institute for Scientific Research on Ayurveda in Den Haag. Het is mijn droom deze kennis met iedereen te delen die graag een gezond en geweldig leven wil. Tijdens mijn stages in India en de consulten en behandelingen in mijn praktijk, werd ik steeds verrast door het succes van Ayurveda en Yoga om mensen weer in balans te krijgen. 

Het geeft mij enorme voldoening om mensen te kunnen coachen, inspireren en ondersteunen om ze weer in hun kracht te zetten door ze de oeroude wijsheid van Ayurveda en Yoga te geven om ziekte te voorkomen of in hun weg naar herstel en geluk. Mijn ervaring is dat je met deze kennis zelf in staat bent om voor de rest van jouw leven in balans te komen en te blijven, vooral in de moeilijke momenten.

“Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.” Chinese proverb