Verónica Rivera-Santander

Als je emotionele en lichamelijke klachten ervaart, kun je moeilijk het leven leiden die je wil. Mijn missie is je te ondersteunen om emotioneel en fysiek in balans te komen. Mijn overtuiging is dat je met een gezond lichaam en een krachtige geest, je in staat zal zijn om alles te bereiken wat je wil in het leven!

In mijn zoektocht na herstel van een ernstige vorm van bekkeninstabiliteit, die volgens specialisten niet te herstellen was, na de bevalling van mijn zoon en een daarmee samenhangende postnatale depressie, kreeg ik het geluk om Ayurveda tegen te komen en daarna eutaptics® FasterEFT™ wat het genezingsproces compleet maakte. Door de enorme praktische kennis van Ayurveda en de doeltreffendheid van eutaptics® FasterEFT™ is mijn leven compleet veranderd. Ik heb mijn rolstoel niet meer nodig en ik weet niet meer wat depressie en angst zijn. Ik sta nu in mijn kracht en ik creëer het leven waar ik van droom!  

Vol enthousiasme besloot ik de opleiding Ayurvedsich Massage Therapeut te volgen aan het Ganesha Centrum voor Yoga en Ayurveda te Alkmaar. Mijn specialisatie daarbij was de zorg na de bevalling. Hongerig naar meer kennis ging ik verder Ayurveda en Yoga leren bij the European Institute for Scientific Research on Ayurveda in Den Haag. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe belangrijk de zenuwstelsel is voor onze emotionele en fysieke gezondheid. Ik besloot mij te gaan specialiseren op het gebied van neurowetenschap (de wetenschap van het menselijk brein) en ging de opleiding eutaptics® FasterEFT™ volgen om mensen te helpen hun trauma te verwerken, ongezond gedrag te veranderen, stress te verminderen en gezonde relaties te krijgen. Tijdens mijn stages in India en de consulten en behandelingen in mijn praktijk, word ik steeds verrast door het succes van Ayurveda, Yoga en eutaptics® FasterEFT™ om mensen weer in balans te krijgen.  Daarom noem ik ze mijn ‘dream team’ want samen doen ze wonderen!

“Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.” Chinese proverb