Verónica

Ik ben Verónica Rivera Santander. Ik ben in Lima, Peru geboren. Ik ben gezegend met kennis van vele culturen en landen en heb allerlei soort werk verricht. Ik denk dat ik mij daardoor nog makkelijk in een ander kan inleven. 22 jaar geleden besloot ik in Nederland te gaan wonen. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een prachtige zoon.

Mijn grootste passies zijn de mens en de wetenschap. Beiden komen samen met Ayurveda in mijn praktijk. In mijn zoektocht na herstel van een ernstige vorm van bekkeninstabiliteit na de bevalling van mijn zoon en een daarmee samenhangende postnatale depressie, kreeg ik het geluk om Ayurveda tegen te komen. Door de enorme kennis van Ayurveda begon ik een grote innerlijke reis. Een reis die mijn leven compleet veranderde.

Vol enthousiasme besloot ik Ayurveda te studeren aan het European Institute for Scientific Research on Ayurveda in Den Haag. Het is mijn droom deze kennis met iedereen te delen die graag een gezond en gelukkig leven wil. Tijdens mijn stages in India en de behandelingen van vrienden en bekenden in mijn praktijk, werd ik steeds verrast over het succes van Ayurveda om mensen weer in balans te krijgen.

Het geeft mij enorme voldoening om mensen te kunnen ondersteunen om ze weer in hun kracht te zetten door ze de oeroude wijsheid van Ayurveda te geven om ziekte te voorkomen of in hun weg naar herstel. Mijn ervaring is dat je met deze kennis zelf in staat bent om voor de rest van jouw leven in balans te komen en te blijven, vooral in de moeilijke momenten.

“Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.” Chinese proverb