Praktische informatie

Verzekeringen

Mijn consulten en behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, afhankelijk van de polis en maatschappij die je hebt. Handig om dit zelf bij jouw verzekering te checken. Mijn facturen voldoen aan de juiste eisen, zodat je gemakkelijk bij jouw zorgverzekeraar kunt indienen. De zorgverzekeraars dekken doorgaans de kruiden of oliën helaas niet. Deze kosten kunnen bovenop de consulten en behandeling komen.

Prijsinformatie

Op de getoonde prijzen op deze website is geen btw van toepassing. Op grond van de wet BIG, mogen de meeste consulten en behandelingen door Ayurveda Works vrijgesteld van btw geleverd worden aan cliënten. Het criterium daarvoor is dat de geleverde dienst gericht moet zijn op het geven van persoonlijke gezondheidskundige  zorg. Producten zoals kruiden of oliën vallen weliswaar niet onder deze vrijstelling, maar worden toch zonder btw geleverd op basis van de belastingregels in het kader van de KOR vanaf 2020.

Ayurveda Works is aangesloten bij:

ANVAG

ANVAG is de Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurvedische Geneeskunde. Het betreft een onafhankelijke beroepsvereniging voor regulier en Ayurvedisch geschoolde artsen en therapeuten, die zich beroepsmatig bezig houden met het praktiseren van de Ayurvedische geneeskunde. Naast het behartigen van de maatschappelijke belangen van de leden streeft de vereniging naar verspreiding en bewaking van het gedachtegoed van Ayurveda als een (natuur)geneeskundig systeem, een holistische levensstijl en een levensvisie zoals vastgelegd in de klassieke handboeken en geschriften. ANVAG controleert en beoordeelt haar leden regelmatig op kwaliteit van dienstvelening. Ook bewaakt ANVAG dat er voldoende bijscholing plaatsvindt onder haar aangesloten leden. Door aansluiting bij deze beroepsvereniging, staat Ayurveda Works daarmee garant voor een deskundige en up-to-date kwaliteit.

RBCZ

De Stichting RBCZ is een overkoepelende en onafhankelijke kwaliteitsregistratie. Daarmee ben ik, M.V. Rivera Santander, officieel geregistreerd, op hbo-niveau, als complementaire en alternatieve zorgverlener. Tevens mag ik de beschermde titel BCZ® registertherapeut voeren. Als mijn cliënt kunt u zelf ook terecht  bij RBCZ voor betrouwbare informatie over de kwaliteit van mijn werk als Ayurvedisch Practitioner en mijn praktijk Ayurveda Works.

Tevreden Cliënten

Voor mij is het belangrijk dat jij als cliënt tevreden bent met mijn aanpak. Met Ayurveda Works span ik mij zo veel mogelijk in om jou zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast zorg ik dat mijn therapeutische kennis op niveau blijft door jaarlijkse vervolgtrainingen op het gebied van Ayurveda en Yoga, medische en psychologische kennis en EHBO. Als je onverhoopt toch ergens ontevreden over bent, of meer vragen over een behandeling of een specifieke klacht hebt, dan verneem ik dat graag zo snel mogelijk. Ik zal mij  zoveel mogelijk inspannen om eventuele problemen samen met jou op te lossen.

ANVAG bemiddeling, SGAC en TCZ

Bemiddeling bij eventuele klachten van clienten

ANVAG biedt in tweede instantie, in geval dat een vorm van bemiddeling tussen jou als cliënt en mij als beroepsbeoefenaar gewenst is, bemiddeling om alsnog tot een goede oplossing te komen.

Daarnaast heb ik mijzelf aangesloten bij de “Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidzorg” en de instantie “Tuchtrecht Complementaire Zorg”. Daarmee sta ik nog meer garant voor een klantvriendelijke en professionele behandeling van jou als cliënt. Heb je nog vragen hierover? neem gerust contact met mij op! Belangrijk is dat jij tevreden bent tijdens en na mijn behandelingen.

Praktijk registratie gegevens

  • Praktijk:  Ayurveda Works
  • Zorgverlener: M.V. Rivera Santander Damiani
  • AGB Praktijkcode: 90065990
  • AGB Zorgverlenerscode: 90106755
  • ANVAG licentie: B.19.003
  • RBCZ licentie: 190324R
  • BTW nummer: NL218792190B01
  • KvK nummer: 73227277