Praktische informatie

Prijsinformatie

Op de getoonde prijzen op deze website is geen btw van toepassing. Op grond van de wet BIG, mogen de meeste consulten en behandelingen door Ayurveda Works vrijgesteld van btw geleverd worden aan cliënten. Het criterium daarvoor is dat de geleverde dienst gericht moet zijn op het geven van persoonlijke gezondheidskundige  zorg. Producten zoals kruiden of oliën vallen weliswaar niet onder deze vrijstelling, maar worden toch zonder btw geleverd op basis van de belastingregels in het kader van de KOR vanaf 2020.

Tevreden Cliënten

Voor mij is het belangrijk dat jij als cliënt tevreden bent met mijn aanpak. Met Ayurveda Works span ik mij zo veel mogelijk in om jou zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast zorg ik dat mijn therapeutische kennis op niveau blijft door jaarlijkse vervolgtrainingen op het gebied van Ayurveda en Yoga, medische en psychologische kennis en EHBO. Als je onverhoopt toch ergens ontevreden over bent, of meer vragen over een behandeling of een specifieke klacht hebt, dan verneem ik dat graag zo snel mogelijk. Ik zal mij  zoveel mogelijk inspannen om eventuele problemen samen met jou op te lossen.

Verzekeringen

Mijn consulten en behandelingen worden vanaf 2021 niet meer vergoed door de ziektekostenverzekeringen. Aan de kwaliteit en professionaliteit is uiteraard niets veranderd. Ik zet mij ook zonder dekking, nog volledig in, met hart en ziel, voor een optimaal resultaat.

Praktijk registratie gegevens

  • Praktijk:  Ayurveda Works
  • Zorgverlener: M.V. Rivera Santander Damiani
  • KvK nummer: 73227277