Life Makeover Sessies

Ayurveda Works met eutaptics® FasterEFT™  

Wat een geweldige toevoeging in mijn praktijk!  

2 jaar geleden kwam ik een fascinerend systeem tegen dat mijn leven en dat van veel van mijn clienten voor goed veranderd heeft: eutaptics® FasterEFT™

Wat is eutaptics® FasterEFT™ ? 

Het is een geavanceerd systeem dat bestaat uit verschillende technieken (Emotional Freedom Techniques, Neuro Linguistisch Programmeren, Mindfulness, hypnose en EMDR). Het is erop gericht  je te helpen om gezonder te leven, van jezelf te houden en meer succes in het leven te behalen.  

eutaptics® FasterEFT™gaat er vanuit dat als je een klacht of probleem hebt, dat er niets mis met jou is! (You are not broken). Jouw probleem of klacht is ‘slechts’ een gevolg van eerdere ervaringen, die onbewuste reactiepatronen hebben gevormd. Hoe wij nu zijn, is simpelweg het restultaat van ons verleden. Verander je de betekenis en emotionele lading van die herinneringen en ervarigen in het verleden, dan verander je ook de uitkomst en daarmee los je klacht of probleem op in het nu. Wie wil dat nou niet?  

eutaptics® FasterEFT™ is ontwikkeld door Robert G. Smith, oprichter en CEO van het Skills to Change Institute. 

Hoe werkt het?  

Tijdens een sessie doen wij een uitgebreide intake, waarmee wij samen naar de kern van jouw probleem gaan. We gaan terug naar herinneringen en ervaringen in jouw verleden. Ervaringen en herinneringen die jou in de weg staan om het leven te hebben dat je zou willen hebben. Tijdens de sessies ontlaadt je negatieve emoties en gevoelens. Je transformeert je belemmerende overtuigingen en je krijgt weer ruimte voor nieuwe inzichten. Je wordt weer de baas van jouw leven!  

eutaptics® FasterEFT™heeft zich bewezen als een zeer effectief en krachtig hulpmiddel om angsten, fobieën, boosheid, verslavingen en diverse soorten emotionele en psychische problemen voor goed op te lossen. 

824 E-motion Movie Dr. Joe Dispenza, Neal Donald Walsh & Robert G. Smith – Power of your mind! – YouTube 

Bij welke klachten helpt eutaptics® FasterEFT™ ? 

-Angsten, fobieen, stress, onzekerheid 

-Eetproblemen (eetstoornissen, overgewicht, ondergewicht, allergieen) 

-Stemmingstoornissen (burnout, depressie, slapeloosheid) 

-Traumatische ervaringen 

-Verslavingen 

-Chronische ziekten en chronische pijn 

-Financiele problemen 

-Patronen doorbreken 

-Relatieproblemen 

-Problemen op de werkvloer 

-Allergieen 

-Seksuele problemen 

-Rouw en verlies 

-Zelfvertrouwen 

-Gedragsproblemen 

Minder sessies dan in andere therapieën 

Met cognitieve gedragstherapie heb je meestal 10 a 20 sessies nodig om progressie te maken met jouw klacht of probleem. Met eutaptics® FasterEFT™ heb je mestaal van 3 tot 5 sessies nodig om definitief van je probleem af te komen. Uiteraard kan je bij meerdere of gecomplideerde klachten meerdere sessies boeken. Ik bekijk samen met jou wat de beste aanpak is.  

Boek een Life Makeover Sessie met mij en ervaar hoe het werkt!