Life Makeover

Ontketen de kracht om ongewenste herinneringen te transformeren naar Persoonlijke Groei

Ik werk met een geavanceerde systeem dat zich specialiseert op de neuroplasticiteit van de hersenen. Het is een unieke combinatie van bewezen technieken, waaronder Emotional Freedom Techniques, Neuro Linguïstisch Programmeren, Mindfulness, hypnose en EMDR. Het voornaamste doel? Jou helpen om uit de knoop te raken. Of je nu vastzit door ziekte, chronische pijn, traumatische ervaringen, relatieproblemen, gedragskwesties, eetproblemen, angst, onzekerheid, en nog veel meer – dit systeem is ontworpen om jou te bevrijden.

De kern van dit systeem is dat als je een klacht of probleem hebt, betekent dit niet dat jij ‘gebroken’ bent. Jouw probleem of klacht is simpelweg het resultaat van eerdere ervaringen, die onbewuste reactiepatronen hebben gevormd. Onze huidige staat is gewoon een weerspiegeling van ons verleden. Maar hier is het fascinerende deel: als je de betekenis en emotionele lading van die herinneringen en ervaringen uit het verleden verandert, verander je ook de uitkomst. Hierdoor los je je klachten en problemen in het heden op. Wie zou dit nu niet willen?

Dit systeem heet eutaptics® FasterEFT™ en is ontwikkeld door Robert G. Smith, oprichter en CEO van het Skills to Change Institute, USA. 

Hoe werkt het?  

Tijdens een sessie doen wij een uitgebreide intake, waarmee wij samen naar de kern van jouw probleem gaan. We gaan terug naar herinneringen en ervaringen in jouw verleden die jou in de weg staan om het leven te hebben dat je zou willen hebben.

Tijdens de sessies ontlaadt je negatieve emoties en gevoelens. Je transformeert je belemmerende overtuigingen en je krijgt weer ruimte voor nieuwe inzichten. Je wordt weer de baas van jouw leven!  

eutaptics® FasterEFT™heeft zich bewezen als een zeer effectief en krachtig hulpmiddel om traumatische ervaringen (PTSD), fobieën, angst, depressie, verslavingen en diverse soorten emotionele en psychische problemen voor goed op te lossen. 

The Power of your Mind!

Deze video geeft een duidelijk uitleg over hoe ons brein werkt, hoe wij problemen ‘produceren’ en hoe eutaptics® FasterEFT™ werkt om deze problemen op te lossen.

824 E-motion Movie Dr. Joe Dispenza, Neal Donald Walsh & Robert G. Smith – Power of your mind! – YouTube 

Bij welke klachten helpt eutaptics® FasterEFT™ ? 

Traumatische ervaringen (PTSD)

Eetproblemen (eetstoornissen, overgewicht, ondergewicht, allergieën)

Stemmingsstoornissen (burn-out, depressie, slapeloosheid, angsten)

Verslavingen

Chronische ziekte en chronische pijn

Relatieproblemen

Patronen doorbreken

Seksuele problemen

Rouw en verlies

Angsten, fobieën, onzekerheid, faalangst

Gedragsproblemen (volwassenen en kinderen)

Minder sessies dan in andere therapieën 

Met cognitieve gedragstherapie heb je meestal 10 a 20 sessies nodig om progressie te maken met jouw klacht of probleem. Met eutaptics® FasterEFT™ heb je meestal van 3 tot 6 sessies nodig om definitief van je probleem af te komen. Uiteraard kan je bij meerdere of gecompliceerd klachten meerdere sessies boeken. Ik bekijk samen met jou wat de beste aanpak is.  

Het echte verschil voel je na 3 sessies. Met 6 sessies heb je meer en blijvende veranderingen, ik leer je de techniek zodat het zelf kan toepassen en het is goedkoper. Als je meer sessies doet, wordt het natuurlijk goedkoper!

Investering:

3 Life Makeoversessies (6uur) = 450 euro

6 Life Makeoversessies (10uur) = 840 euro

3 Life Makeoversessies voor kinderen (4.5 uur) =338 euro

De betaling van het pakket vindt altijd vóór de sessies plaats.

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven!